Massage og Wellness

 

 

 

Avatar Spa tilbyder følgende massager:

 

Kropsmassage 60 min.Kr. 450,-

En dejlig kombination af afslappende og dybdegående massage, der virker lindrende mod muskelspændinger og stress. 

 

kropsmassage 80 min. Kr. 550,-

Afslappende og dybdegående kropsmassage der løsner op for muskelspændinger, hvor der er god tid til ryg og skulder. En skøn forkælelse , hvor gamle skader kan repereres.

Ryg og Skulder Massage. 45 min, Kr. 375,-

Lækker dybdegående massage der tager højde for dine behov.Lindre muskelsmerter og hovedpine 

Tillæg til rygmassage : rygscub kr:50


Ryg og Skulder Massage. 30 min, Kr. 300,-

Lækker dybdegående massage der tager højde for dine behov. Lindre muskelsmerter og hovedpine 

Wellness pakke 80 min. Kr. 700,-

Den ultimative forkælelse, kroppen exfolieres med mineralrige saltkrystaller (eller sukkerpeeling til sart hud ) plejende olier som fjerner døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden. Afsluttes med  indsmøring i kropsolie. Inkluderer 20 min. rygmassage, en lille ansigtsbehandling med peeling og maske samt fodmassage.

Body scub + rygmassage 1 time kr.500,-
Kroppen exfolieres med mineralrige saltkrystaller og plejende mandelolie, som fjerner døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden. Afsluttes med 20 min. rygmassage. (inkl. skulder og nakke)

Healingsmassage 90 min. Kr. 700,-

Healingsmassage er en meget blid kropsmassage, hvor krop og sind bliver behandlet som et. Healingsmassage virker dybt med sine lange strøg. Healingsmassage gives helt individuelt med fokus på netop det, du har brug for, og med respekt for dine grænser. Følelsen af at balance imellem et stadie af vågen tilstand og søvn, samt en dyb formennelse af, at hvile i sig selv, opleves ofte.

Forkælelses Fod massage 45 min, Kr. 375,-

Fodbad med aromatiske salte. efterfulgt af stimulerende fod- og lægmassage. Det er som man svæver efter denne behandling.

Indisk hovedbunds massage 30 min. kr. 300,-

Nakke,skulder,ansigt og hovedbundsmassage. Utrolig afslappende og kan afhjælpe spændningshovedpine. Der er kun gode tanker tilbage efter denne behandling.