top of page

 

 

 

Avatar Spa tilbyder følgende massager:

Kropsmassage 60 min. Kr. 550,-

En dejlig kombination af afslappende og dybdegående massage,

der virker lindrende mod muskelspændinger og stress. 

kropsmassage 80 min. Kr. 700,-

Dybdegående kropsmassage der løsner op for muskelspændinger og øger blodcirkulationen, hvor der er god tid til ryg og skulder. En dejlig behandling, hvor gamle skader kan repareres.

 

Healingmassage 90 min. Kr. 800,-

Healingmassage er en meget blid kropsmassage, hvor krop og sind bliver behandlet som et. Healingmassage virker dybt med sine lange strøg. Massagen gives helt individuelt med fokus på netop det, du har brug for, og med respekt for dine grænser. Følelsen af at balance imellem et stadie af vågen tilstand og søvn, samt en dyb fornemmelse af, at hvile i sig selv, opleves ofte.

Ryg, skulder og nakke Massage. 45 min, Kr. 450,-

Skøn dybdegående massage der tager højde for dine behov. Lindre muskelsmerter og hovedpine. 

Ryg, Skulder og nakke Massage. 30 min, Kr. 300,-

Lækker dybdegående massage der tager højde for dine behov. Lindre muskelsmerter og hovedpine 

Indisk hovedbunds massage 30 min. kr. 300,-

Nakke, skulder, ansigt og hovedbundsmassage. Utrolig afslappende og kan afhjælpe spændningshovedpine. Der er kun gode tanker tilbage efter denne behandling.

Rygmassage og Indisk hovedbundsmassage 45 min, kr. 450,-

Består af 25 min. Ryg skulder og nakke massage.Skøn dybdegående behandling der tager højde for dine behov. Lindre muskelsmerter i lænd, skulder og nakke.

Samt;

20 min. Indisk hovedbunds massage

Nakke, skulder, ansigt og hovedbundsmassage. Utrolig afslappende, der er kun gode tanker tilbage efter denne behandling.

Kan særligt anbefales til spændingshovedpine!

 

 

Body scub + rygmassage 1 time kr.650

Kroppen exfolieres med mineralrige saltkrystaller og plejende mandelolie, som fjerner døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden. Afsluttes med 20 min. rygmassage. (inkl. skulder og nakke)

Wellnesspakke  nr. 1:  80 min. Kr. 850,-

Den ultimative forkælelse, kroppen exfolieres med mineralrige saltkrystaller (eller sukkerpeeling til sart hud) plejende olier som fjerner døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden. Afsluttes med kropsolie. Inkluderer 20 min. rygmassage, en lille ansigtsbehandling med peeling og maske samt fodmassage.

Fod og Læg massage 30 min. kr.300,-

Ren nydelse, lindre smerter i fødder samt uro og kramper i læg

​Massage hjælper på: Muskelsmerter, Affaldsophobninger, Mælkesyre, Stress, Hovedpine, Spændinger, Myoser, Musearm, Tennisalbue, Iskias smerter, Lænde smerter, Trætte ben, og meget meget mere..

 

Sms eller ring til 61463082 eller send besked via 

 Gavekort købes i receptionen .

  • Facebook

 

 

 

bottom of page