IAnsigts behandling  45 min. Kr. 450,-

Afrensning, peeling, skøn ansigtsmassage efterfulgt af ansigtsmaske samt håndmassage. Afsluttes med dagcreme. Til dem der ønske ro og afslapning.

 

Ansigts behandling 1 time. Kr. 550,-Afrensning, peeling, skøn ansigtsmassage inkl. nakke og skulder, efterfulgt af ansigtsmaske samt hånd- og armmassage. Afsluttes med dagcreme. En virkelig forkælelse.

 

Ansigts behandling med dybderens 1 time. Kr, 600,-

Afrensning, peeling, dybderens, ansigtsmassage efterfulgt af ansigtsmaske samt håndmassage. Afsluttet med dagcreme.

 

 Indisk hovedbunds massage 30 min.  kr. 300,-
Nakke,skulder,ansigt og hovedbundsmassage. Utrolig afslappende og kan afhjælpe spændningshovedpine. Der er kun gode tanker tilbage efter denne behandling

Der bruges produkter fra Bettes se :       www.bettes.net/pages/about-us

 

Lavet med kærlighed og omhyggelig dedikation

BETTES Skincare er en naturlig, økologisk- og håndlavet hudplejeserie, der er udviklet til at understøtte og styrke hudens egen evne til at hele og genopbygge sig selv.
Opskrifterne er udviklet og testet helt fra bunden, med en stor baggrundsviden om urter og oliers sammensætning og virkning, samt om hudens anatomiske og cellulære opbygning - Et helstøbt håndværk hvor intet er tilfældigt. Alle olier, vitaminer og virkestoffer, er særligt udvalgte i forhold til deres høje indhold af hudnærende stoffer.

Sms eller ring til 61463082 eller send besked via 

 

Fysiske  Gavekort købes i receptionen på Hotel Ærø 

 eller elektronisk gavekort her

 https://gavekort.nu/avatar-svendborg

  • Facebook