top of page

I

Wellnesspakke 2 : 80 min kr. 750.-

-Stimulerende ryg peeling baseret på mandelolie, med tilsat himalayasalt og æterisk olie, som efterlader huden glat og blød. Derefter ryg, skulder, nakke massage der lindrer muskelsmerter og løsner bindevævet.

-Ansigtsbehandling med fokus på at genvinde den naturlige glød. Afrensning, peeling. Ansigts- og hovedbundsmassage som løsner og blødgør anspændte muskler. Samtidig stimuleres blodcirkulationen i hud så ansigtsgløden bliver mere frisk og bindevævet bliver mere fyldigt og levende.  Ansigtsmaske, afsluttes med serum og dagcreme.

-Samt Fodmassage som afhjælper trætte, hævede og ømme fødder. Virker afspændende på resten af kroppen, så velværet breder sig til hele legemet.

Ansigts behandling 45 min. Kr. 450,-

Afrensning, peeling, skøn ansigtsmassage efterfulgt af ansigtsmaske samt håndmassage. Afsluttes med dagcreme. Til dem der ønsker ro og afslapning.

Ansigts behandling 1 time. Kr. 600,-

Afrensning, peeling, skøn ansigtsmassage inkl. nakke og skulder, efterfulgt af ansigtsmaske samt hånd- og armmassage eller fodmassage. Afsluttes med dagcreme. En virkelig forkælelse.

 

Ansigts behandling med dybde rens 1 time. Kr, 600,-

Afrensning, peeling, dybde rens, ansigtsmassage efterfulgt af ansigtsmaske samt håndmassage. Afsluttet med dagcreme.

 

Indisk hovedbunds massage 30 min.  kr. 300,-
Nakke, skulder, ansigt og hovedbundsmassage. Utrolig afslappende og kan afhjælpe spændingshovedpine. Der er kun gode tanker tilbage efter denne behandling

Tillæg til ansigtsbehandlinger:

20 min. ryg, skulder og nakke massage kr. 200,-

Der bruges produkter fra Bettes Handmade Skincare se:

https://www.bettesskincare.dk/pages/om

som jeg er forhandler af.  Du kan bestille produkter som kan hentes i receptionen og betale via mobil Pay. Så sparer du fragten. 😊

Sms eller ring til 61463082 eller send besked via 

Fysiske Gavekort købes i receptionen.

  • Facebook
bottom of page