top of page

                       Massage


Jeg benytter efter aftale med dig, følgende teknikker til Massage: Fysiurgisk Dybdegående, Hot Stone eller Healing Massage

Se beskrivelse nederst.
 

Priser gældende fra 01.11.23


30 min. Kr.350.-   45 min. kr. 500.-

60 min. Kr.650.-   75 min. kr. 750.-
90 min. kr. 850.-

 

Behandlingerne kan kombineres efter ønske. Det behøver ikke at være en Helkropsmassage. Det kan være, du hellere vil have, at der bliver arbejdet  grundigt i et afgrænset område, som ryggen, fødder eller en dårlig arm. 45 min. kan f.eks. bruges på en kombination af Ryg og Indiskhovedbundsmassage eller Fod og lægmassage. Det er helt op til dig. Det er din tid. 

Massage hjælper på Muskelsmerter, Affaldsophobninger, Mælkesyre, Stress, Hovedpine, Spændinger, Myoser, 

Musearm, Tennisalbue,  Iskias smerter, rygsmerter,

Trætte ben, og meget meget mere...

 Jeg tilbyder følgende massager:

Helkropsmassage: som har til formål at stimulere hele kroppen. Det er en meget revitaliserende behandling, og den kan bruges til at behandle en række af de

nævnte tilstande.

Der skal bruges minimum 60 min. til denne behandling.

60 min. kr. 650.-  75 min kr. 750.-  90 min.kr. 850.-

Hofter, Ryg, skulder og nakke massage:

Skøn dybdegående massage der tager højde for dine behov. Lindre muskelsmerter i hofter, ryg, skulder og nakke. Afhjælper bl.a. spændingshovedpine og Iskias smerter.

30. min. kr. 350.- 45 min kr. 500.-

Indisk Hovedebundmassage:

Opstrammer huden, styrker muskulaturen og afhjælper hovedpine og væske ophobninger. I tidernes morgen blev den også brugt til især kvinder for at holde det lange hår stærkt.

Denne massage omfatter ikke kun hovedbunden, men også ansigt, hals, nakke og skuldre. Det er en meget afslappende og afstressende behandling, som er med til at forbedre blodcirkulationen, øger iltforsyning til hovedbunden og hår, samt reducerer stress, psykisk og fysisk træthed.

30 min kr. 350.-

Lider du af hovedpine kan det særligt anbefales at kombinere Rygmassage og Indisk hovedbundsmassage

45 min kr. 500.-        60 min. Kr. 650.-

Fod og lægmassage

Ren nydelse, lindre smerter i fødder samt uro og kramper i læg. Det er som man svæver efter denne behandling.

30 min. Kr. 350.- 45 min kr. 500.-

Massage teknikker:

Fysiurgisk dybdegående massage: tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af muskler, knogler, sener og ledbånd. Det er den mest almindelige form for massage. Massage kan hjælpe på Muskelsmerter, Affaldsophobninger, Mælkesyre, Stress, Hovedpine, Spændinger, Myoser, Musearm, Tennisalbue, Iskias smerter, rygsmerter, Trætte ben og meget meget mere...

Hot Stone: Formålet med at varme stenene op er, at varmen fra stenene skal trænge ind i kroppen og hjælpe musklerne til at løsne op. Samtidig vil du mærke, hvordan varmen fra stenene breder sig i hele kroppen og øger blodgennemstrømningen

Varme virker afslappende, og det samme gør massage, så derfor er det utroligt effektivt, at kombinere de to ting både i dybdegående og wellness massage. Hot Stone massage afhjælper nemlig ikke kun myoser og spændinger, men beroliger også nervesystemet og kroppen generelt, samtidig stimuleres lymfe systemet og kredsløbet.

Healingmassage kan foregå i ro eller med udgangspunkt i samtale om eventuelle fysiske eller psykiske spændinger. Jeg gør brug af forskellige teknikker, f.eks. ved at arbejde med chakraer, som kombineres med lange og dybtgående strøg samt healing med hvilende hænder på kroppen.

Kontakt:

Mobil 61463082

Skriv gerne hvilken behandling du ønsker, og hvornår det passer bedst.

Fysiske Gavekort købes i receptionen.

 

 

 

bottom of page